Το Κέντρο Coaching, Συμβουλευτικής  και Ψυχοθεραπείας FACELIFE δημιουργήθηκε από τους Νίκο Χαρόπουλο (Επικοινωνιολόγος, Life and Business Coach) και Μαρία Κάλφα (Ιατρός, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συστημική Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεύτρια) με στόχο να  καλύψουν τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας.

Βασική μας μέριμνα είναι ο άνθρωπος και η μοναδικότητα του προσώπου του. Στόχος η συμβολή μας στην επίλυση των προβλημάτων του, η καλλιέργεια δεξιοτήτων ζωής, η βελτίωση του «σχετίζεσθαι» με τον βαθύτερο εαυτό και τους άλλους  και η ανάδειξη  της ανεξερεύνητης εσωτερικής του ομορφιάς σε ατομικό, οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η FACELIFE είναι ο χώρος  εξέλιξης, διορθωτικών  εμπειριών, στήριξης  στην δύσκολη διαδικασία ανάληψης προσωπικής ευθύνης και συμπαράστασης στην υπερπήδηση εμποδίων, περιορισμών και αδιεξόδων.

nikos-xaropoulos-300x300

Νίκος Χαρόπουλος
Επικοινωνιολόγος,
Life and Business Coach

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
kalfa-maria-300x300

Μαρία Κάλφα
Ιατρός, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας,
Συστημική Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεύτρια

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Μερικές πληροφορίες για τις συνεδρίες

Αμέσως μετά την επικοινωνία μας μέσω τηλεφώνου ή e mail, ορίζουμε από κοινού την πρώτη συνάντηση. Σκοπός αυτής, είναι να γνωριστούμε, να συζητήσουμε την δυσκολία που αντιμετωπίζετε καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να ξεπεραστεί. Σε αυτήν, την πρώτη συνάντηση θα βρούμε την ευκαιρία να συζητήσουμε θέματα που άπτονται της διαδικασίας coaching, συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας αλλά και ό,τι άλλο μπορεί να σας απασχολεί.

Οι συνεδρίες διαρκούν μια ώρα και είναι εβδομαδιαίες, σε προκαθορισμένο ραντεβού. Ωστόσο, οι εκάστοτε συνθήκες και η ένταση των δυσκολιών διαμορφώνουν ανάλογα και την συχνότητά τους.

Όσον αφορά στον χώρο διαξεγωγής, οι συνεδρίες γίνονται στον χώρο των γραφείων μας ή μέσω skype. Στην σημερινή εποχή της ταχύτητας, η τεχνολογία μας βοηθά να «μηδενίσουμε» τις αποστάσεις, ώστε να μπορούμε πλέον να πραγματοποιούμε τις συνεδρίες και διαδυκτιακά, μέσω Skype, προσφέροντας την δυνατότητα σε όλους να βοηθηθούν από τον δικό τους χώρο, όπου και αν βρίσκονται. Το μόνο που αλλάζει είναι το μέσο επινοινωνίας. Η μέθοδος, η διαδικασία, η ηθική δεοντολογία και η αρχή του απορρήτου παραμένουν ίδιες.

Ο Χώρος μας