Το 1990 δίνω  τον όρκο του Ιπποκράτη ως  απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών  και αντιλαμβάνομαι  πως οι γνώσεις μου  για τον άνθρωπο ως  βιολογικό ον θα είναι μόνο η αρχή.

Εργάζομαι επί 20ετία  ως διαγνώστης ιατρός στον ιδιωτικό τομέα,  με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ψυχοογκολογία  αντιμετωπίζοντας τους ασθενείς ολιστικά με σεβασμό στο μοναδικό πρόσωπό τους.

Η πίστη μου όμως στις δυνατότητες και την ομορφιά των ανθρώπων με οδηγούν το 2013 παράλληλα με την άσκηση της Ιατρικής στην απόκτηση  πτυχίου Συμβούλου Ψυχικής Υγείας (HND in Counselling and Psychology) στο Μεσογειακό Κολέγιο Αθηνών MEDITERRANEAN COLLEGE (βάσει ακαδημαϊκής σύμπραξης με το Edexcel International και τον Βρετανικό φορέα πιστοποίησης). Ακολουθεί  διετής συμμετοχή μου σε ομάδα εποπτείας και πρακτικής άσκησης  στο Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας «Ψυχήλατον» και εκπαίδευση  στις εφαρμογές της  Νευροανάδρασης ( www.eeginfo.com) στο Πολύκεντρο Ψυχιατρικής, Ψυχοθεραπείας και Νευροανάδρασης «Σύγχρονα Αμφιαράεια».

Όμως ο δρόμος δεν σταματά εδώ.  Εκπαιδεύομαι  ως Συστημική Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεύτρια  στο Ινστιτούτο «Αντίστιξη»,  πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο για εκπαίδευση στην συστημική ψυχοθεραπεία από την European Family Therapy Association (EFTA) και συνεργαζόμενο με την Ελληνική Εταιρεία Συστημικής Θεραπείας (ΕΛΕΣΥΘ), την Ελληνική Εταιρεία Συστημικής Σκέψης και Θεραπείας Οικογένειας (ΕΕΣΚΕΨΟ) και την Ελληνική ΕΘΟΣ.

Η πολυετής εκπαίδευσή μου στο ινστιτούτο  «Αντίστιξη» περιλαμβάνει συμμετοχή σε ομάδα προσωπικής ψυχοθεραπείας επί τέσσερα  έτη, ομάδα εκπαίδευσης στην υπαρξιακή – συστημική ψυχοθεραπεία επί τέσσερα έτη και  ομάδα γενεογράμματος επί τρία έτη.

Συμμετέχω ως ομιλήτρια σε επιστημονικές ημερίδες όπου η Συμβουλευτική συναντά την Ιατρική και διευρύνω συνεχώς την εκπαίδευσή μου υποστηρίζοντας  την δια βίου μάθηση, καθώς αποτελεί ικανή  αλλά και απαραίτητη συνθήκη που συμπληρώνει τη συνειδητή μου επιλογή και, συνεπώς, αγάπη μου στο επάγγελμα του Συμβούλου Ψυχικής Υγείας -Ψυχοθεραπευτή.

Από τον Ιούλιο του 2019 είμαι μέλος της της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας (ΕΛΕΣΥΘ) και από το 2020 μέλος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Συμβουλευτικής Ομηλίκων (ΕΣΥΟΜ).