Βιωματική Ομάδα Αυτογνωσίας Facelife

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018  |  Ωρα: 19.00-20.30  |  Πληροφορίες: 6944661095

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη της νέας ομάδας αυτογνωσίας στο κέντρο Συμβουλευτικής, Coaching και Ψυχοθεραπείας Facelife.
Mέσα σε ένα ασφαλές πλαίσιο στήριξης, αποδοχής και ανάδειξης της μοναδικότητας, της διαφορετικότητας και της ομορφιάς του κάθε προσώπου το βίωμα γίνεται όχημα για την γνωριμία με τον εαυτό και τους άλλους.

Μέσα απο την ομάδα αυτογνωσίας θα έχουμε την ευκαιρία:

  • Να έρθουμε σε επαφή με τον εαυτό μας διερευνώντας τις ανάγκες μας, τις επιθυμίες μας, τα όνειρά μας φωτίζοντας παράλληλα και τις σκοτεινές μας πλευρές.
  • Να μοιραστούμε εμπειρίες, σκέψεις και προβληματισμούς σε ένα ταξίδι ομαδικότητας, μοιράσματος, συμπόρευσης και καλλιέργειας των δυνατοτήτων μας.
  • Να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας για τα προβλήματα, τις δυσκολίες της καθημερινότητάς μας αλλά κυρίως να ανοιχτούμε στις χαρές της ζωής αποδεχόμενοι τους περιορισμούς.

Θα έχουμε την ευκαιρία να διευρύνουμε τη συνειδητότητά μας, να αναπτύξουμε πολύτιμες δεξιότητες και να ανακαλύψουμε, πως υπάρχει τρόπος να διαχειριστούμε τα θέματα που μας απασχολούν με προοπτική το καλύτερο δυνατό για όλους  αλλά και για τον καθένα ξεχωριστά.
Οι συναντήσεις θα διεξάγονται μία φορά την εβδομάδα, κάθε  Τετάρτη και θα έχουν διάρκεια 1 ½ ώρες.
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, μπορείτε να καλέστε για πληροφορίες και κράτηση θέσης  στα τηλέφωνα του κέντρου καθώς και στο 6944 661095. Κόστος συμμετοχής  50 ευρώ μηνιαίως.

Συντονίστρια της ομάδας αυτογνωσίας Facelife:
Μαρία Κάλφα, Ιατρός- Υπαρξιακή Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια
Email: mariakalfa@facelife.gr, info@facelife.gr